SZ&S Group Kft.
AZ INGATLANKEZELŐ
1074 Budapest, Hársfa u. 10/B. Postacím: 1400 Budapest, Pf.: 66.
Telefon: 322-0265, 322-4643, 478-0464 E-mail: iroda@szsgroup.hu

Cégünkről

Az SZ&S Group Kft. - régi nevén Szelei és Serfőző Kft. - 1990-ben alakult az akkor még formálódó társasház-kezelési piac által létrehívott igények alapján.

Cégünk kezelői szakcég, kizárólag a társasházi képviseletet, ingatlankezelés és a facility management tevékenységi körébe tartozó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Az elmúlt húsz esztendőben folyamatosan fejlesztettük a céget és a felmerülő aktuális igények szerint alakítottuk ki az egyes eljárásokat, technikákat.

Csapatunkat 18 fő állandó munkatárs alkotja, de egyes feladatrészek ellátását - adó és társadalombiztosítási ügyintézés, könyvvizsgálat, jogi képviselet, műszaki ellenőri tevékenység – szerződéses partnereink látják el hosszabb ideje. Munkatársaink az adott szakterületnek megfelelő végzettséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek. Folyamatosan tovább képezzük munkatársainkat a pénzügyi, jogszabályi környezet és a tulajdonosi igények változásainak megfelelően. Minden munkahely számítógéppel és az adott munkanemnek megfelelő - részben vásárolt általános használatú, részben saját igényeink szerint fejlesztett speciális – szoftverekkel szereltük fel, így munkatársaink a feladatok hatékony megoldásához szükséges technikai, kommunikációs eszközök birtokában végezhetik munkájukat. Számviteli és analitikus nyilvántartásaink - könyvelés, tulajdonosi folyószámlák, pénztár, szállítói-vevői számlák, energia és közműnyilvántartások, stb. – számítógépes programmal működnek, elszámolásaink rendszeresen ellenőrizhetőek és megfelelnek az adott nyilvántartásra érvényes adó- és egyéb jogszabályoknak.

Megbízóink az interneten keresztül is hozzáférnek társasházuk legfrissebb híreihez, dokumentumaihoz (alapító okirat, jegyzőkönyvek, hirdetmények) valamint saját egyéni folyószámlájukhoz. Az OTP Bank Rt.-vel közvetlen számítógépes összeköttetésünk van, mely lehetővé teszi, hogy a banknál kezelt üzemelési és egyéb (fűtési, felújítási) számlák forgalmát naprakészen kezeljük.

Csapatunk eltökélt szándéka, hogy a folyamatos fejlesztések mellett felhasználva a tradicionális szakmai tapasztalatokat is egyenletes, megbízható és jó minőségű szolgáltatásaival biztosítsa a tulajdonosok ingatlanhoz fűződő érdekeinek érvényesülését, a közösség közös érdekeinek képviseletét.